Начало Бокс Кубрат завърши курса срещу сексуален тормоз
0

Кубрат завърши курса срещу сексуален тормоз

Кубрат завърши курса срещу сексуален тормоз
0

Кубрат Пулев се похвали в социалните медии, че е приключил курса си по превенция на сексуалния тормоз, препоръчан му от Калифорнийската атлетическа комисия.

Боксовата ни звезда беше посъветван да премине такова обучение ако иска да си върне лиценза за територията на щата, отнет му след целувката, която лепна на репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши в края на март.

„Миналата седмица завърших въздействащ 2-часов курс по превенция на сексуалния тормоз, организиран от Университета на Невада в Лас Вегас и експерта по сексуален тормоз г-н Барет Морис и заместника му координатор Сара Уотенбърг. Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март между мен и журналистката Джени Равало, беше напълно неуместен. Днес, като продължавам да изпълнявам задълженията си да преминавам през необходимите обучения и предприемам поправителни дейности и мерки, необходими за възстановяването на боксовия ми лиценз в Калифорния, искам да уверя всичките си фенове, че направих грешка и не бях прав. Ще продължа да понасям пълна отговорност за действията си. В този ред на мисли, бих желал отново най-искрено да се извиня на репортерката Джени Равало. Накрая, един от многото уроци, които научих от г-н Морис и курса му, е, че трябва да съм много ясен с приятелите, семейството и феновете си, че не използвам негативни забележки относно г-ца Равало във връзка със случая. В този ред на мисли, моля ви, въздържайте се от публикуването на каквито и да било обидни квалификации относно г-ца Равало в профилите ми в социалните медии, видеа или друг вид медия. Благодаря на всички!“, написа Кубрат във Фейсбук.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.