Начало Бокс Легенда в бокса е в критично състояние след пожар в дома й

Легенда в бокса е в критично състояние след пожар в дома й

Легенда в бокса е в критично състояние след пожар в дома й
0

Целият свят на бокса изрази подкрепата и привързаността си към единствената аржентинска боксьорка, участвала в издание на Олимпийските игри – Даяна Санчес. Състоянието й е деликатно, тъй като пожарът, който е предизвикал експлозията на бутилка в дома й, е причинил изгаряния втора степен по лицето и ръцете й, както и увреждане на дихателните пътища, пише „Труд„.

В момента тя е интубирана в реанимация. Нейната сестра, Леонела Санчес, също известна боксьорка, каза пред Boxeo de Primera каква е перспективата на сестра й, която участва на Олимпийските игри в Токио 2020, а сега се бори за живота си: „Състоянието й е критично, тя е в интензивно отделение, трябваше да я интубират. Сега е въпрос на изчакване, за да видим как ще се развие”.

Боксьорката остана заклещена в стаята си, която беше силно засегната от пожара, с възможност да се срути. И майка й, и една от сестрите й, които са били в къщата, са се отървали напълно невредими.

Даяна Санчес е в Instituto del Quemado, където е била преместена, след като е била в диспансера в квартал Хуан Пабло II в Буенос Айрес, където живее. Семейството очаква следващото медицинско заключение.

Медицински доклад, издаден от д-р Едуардо Лейва, отразява еволюцията в здравословното състояние на Даяна Санчес, която е стабилна и диша самостоятелно с помощта на механична вентилация. Тя показва дихателни подобрения и е подложена на дихателни тестове без помощта на вентилатор. Все още е упоена, но с по-ниски дози от прилаганите в първите дни.

тагове: