Начало Бокс Ломаченко и Кембъл във форма 30 дни преди мача (СНИМКИ)
0

Ломаченко и Кембъл във форма 30 дни преди мача (СНИМКИ)

Ломаченко и Кембъл във форма 30 дни преди мача (СНИМКИ)
0

Всичко около дългоочакваният мач за обединяване на титлите в лека категория между Василий Ломаченко и Люк Кембъл върви по план, като двамата минаха задължителен кантар 30 дни преди двубоя.

Това е сред изискванията на Световния боксов съвет, чиито пояс ще бъде един от заложените в двубоя на 31 август в Лондон. По регламент, за това боксьорите претегляне не трябва да надвишават допустимото за категорията тегло с повече от 10%. Леката категория е ограничена до 61.23 кг, така че една десета отгоре е около 6.3 кг, което прави позволеното тегло на състезателите 67.5 кг месец преди двубоя. Двамата влязоха в нормата, като показаха, че са в отлична форма 30 дни преди сблъсъка помежду си, като под Ломаченко, кантарът показа 65.7 кг, докато Кембъл закова цифрите на 66.95.

Двамата ще минат още един контролен кантар на 17 август – точно две седмици преди да се качат между въжетата, като тогава ще трябва да не надвишават 5% от лимита на категорията. 7 дни преди мача пък боксьорите ще могат да надвишават с едва 3% горната граница.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.