Начало ТОП Петъчни прогнози: Лоулър заслужава доверие

Петъчни прогнози: Лоулър заслужава доверие

Петъчни прогнози: Лоулър заслужава доверие
0

Миналата седмица претърпяхме крах и успешната серия приключи безславно. Време е за забавление и търсене на високи ставки или сме обречени на нова серия – но този път „червена“. Прекалената игра на сигурно често се превръща в лоша шега. Отиваме на поправителен в UFC, където гледаме най-качествения ММА на планетата.

Колби Ковингтън – Роби Лоулър

Хващаме бика за рогата и играем за сериозното 2,90. Точно толкова дават букитата за победа на Лоулър! Сочен е за аутсайдер в главния мач на вечерта и това е безумие за такъв легендарен боец. Загуби по доста нелеп начин от Бен Аскрен и силно се надяваме съдийското рамо да не побутне втори пореден негов противник. Ножът е опрял до кокъла за него и в такива моменти се познават истинските легенди. Леката проба си заслужава.

Антонина Шевченко – Луси Пудилова

Сестрата на Валентина е готова за осмата си победа в професионалния ММА – 1,70 коефициент. По всяка вероятност няма да видим нокаут или събмишън от нейна страна и затова ставката при победа с решение се вдига само на 2,10. Пудилова няма нужната класа в подобен мач, но както винаги с този спорт трябва да имаме едно наум.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.