Начало Бокс Ломаченко: Майки Гарсия няма шанс срещу Ерол Спенс

Ломаченко: Майки Гарсия няма шанс срещу Ерол Спенс

Ломаченко: Майки Гарсия няма шанс срещу Ерол Спенс
0

Световният шампион на WBA „Super“ и WBO в лека категория – Васил Ломаченко (12-1-0) даде своята прогноза за несъмнено най-голямото боксово събитие от началото на годината.

twitter.com

Тази събота в Далас един срещу друг се изправят двама непобедени боксьори – Ерол Спенс-младши (24-0-0) ще защитава титлата на IBF в полусредна категория срещу шампиона на WBC в лека категория – Майки Гарсия (39-0-0). Украинецът изрази мнение, че „Истината“ ще победи най-вече заради физическото си надмощие.

„Уважавам Майки. Ще бъде голям мач, но той няма абсолютно никакъв шанс срещу Ерол. Спенс е прекалено голям, прекалено силен, прекалено умен и прекалено корав за Майки“, каза Лома.

Гарсия, който трябваше да качи около 5 килограма за този мач, е по-нисък от опонента си с около 9 см, а разтегът му е по-къс с приблизително 10 см.

Една от най-очакваните срещи в леката категория е именно тази между Ломаченко и Гарсия, които държат три от четирите главни титли в дивизията.

„Разбира се, че искам да се бия с Майки. Той е едно от топ имената и все още е шампион на WBC в моята категория. Ако успее да смъкне килограмите и се върне в дивизията, аз съм готов да се изправя срещу него“, завърши Ломаченко, който на 12 април ще защитава титлите си срещу Антъни Крола.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.