Начало Бокс Луис Ортис: Трудно е, когато и двамата сте с обратен гард

Луис Ортис: Трудно е, когато и двамата сте с обратен гард

Луис Ортис: Трудно е, когато и двамата сте с обратен гард
0

Луис Ортис изрази задоволството си от победата над Чарлс Мартин с нокаут в шестия рунд.

Кубинецът беше пратен два пъти в нокдаун, но след това успя да приключи съперника и се поздрави с важна победа в елиминатора на Международната боксова федерация (IBF).

„Бях много фокусиран в тази битка“, започна Ортис.

„Не съм се тревожил и за миг. Треньорът ми каза да продължавам да работя здраво с правия и това направих. Трудно е, когато и двамата сте с обратен гард. В края се видя, че интелектът спечели мача.“

„Показах вяра през цялото време. Знаех, че имам семейството си и тези фенове зад себе си. Казах на всички, ще че има фойерверки. Прати ме в нокдаун, но аз го довърших. Имам респект към него и съм готов да се изправя срещу всеки в тежка категория за титлата“, добави „Кинг Конг“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.