Начало Бокс Майк Пери покани Нейт Диаз в BKFC

Майк Пери покани Нейт Диаз в BKFC

Майк Пери покани Нейт Диаз в BKFC
0

Бившият боец на UFC и настоящ такъв на веригата за бокс без ръкавици „Bare Knuckle Fighting Championship“, Майк Пери, предизвика култовия Нейт Диаз. Пери покани по-малкия от братята Диаз в BKFC и заяви, че там ще изкара „истински пари“ и ще има „истински бой“.

Нейт изигра последния си двубой от договора му с UFC в началото на този месец и мнозина се чудят какъв ще бъде следващия му ход. Президентът на BKFC, Дейв Фелдман, не крие, че се опитва да привлече Диаз в редиците си.

„Нейт все още се интересува от големи мачове в кариерата му. Знам, че обича да се боксира, но харесва и Бразилско джу джицу. Не знам дали ще иска двубой без ръкавици срещу мен, защото няма да ползва джу джицуто си. Не виждам да има шанс срещу мен в бокса без ръкавици, но все пак, нека го направим“, заяви Пери пред „The Fighter vs. The writer“.

Майк Пери има две победи в два двубоя в BKFC. В последната си среща надигра Майкъл Венъм Пейдж със съдийско решение, а преди това победи Джулиан Лейн отново с решение.

„Говорим за големи пари. Това е истинска възможност за всеки, който се включи. Става въпрос за истински бой и истински пари. Ако ги искаш, ела при мен!“, допълва Пери.

Американецът заключи, че уважава братята Диаз и имат един и същ поглед върху ММА и бойните спортове, но би искал да се пробва срещу Нейт.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".