Начало Бокс Усик: Фюри изпитва страх от мен

Усик: Фюри изпитва страх от мен

Усик: Фюри изпитва страх от мен
0

Въпреки че в дните след мача световният шампион в тежка категория нямаше проблем с действията на Антъни Джошуа, сега Олександър Усик имаше какво да каже за случилото се непосредствено след реванша между двамата в Саудитска Арабия.

След като за втори пореден път украинецът тотално надигра именития си съперник, „Ей Джей“ изхвърли два от поясите на шампиона извън ринга, а след това взе микрофона и въпреки че отдаде нужното уважение на Усик, Джошуа наговори куп глупости за миналото си и за стила си.

Големият победител на вечерта така и не успя напълно да се наслади на звездния си миг, но малко повече от месец след триумфа, Усик сподели следното по адрес на Джошуа:

„Докато го гледах на ринга си помислих: „Боже, какъв глупак“, заяви Усик по адрес на британеца с нигерийски корени.

„Напомни ми на малко дете, който искаше да си играе с топката, но тя му бе отнета и затова той реши да я метне в двора на съседа.

Украинецът коментира и темата с предстоящия мач между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

„Въпреки че всички го имат за безстрашен, аз знам, че Тайсън се страхува от мен. Всички очакват един мач и това е двубоят за обединяване на титлите. Не подкрепям нито един от двамата и дори не мисля да гледам мача им“, добави Усик.