Начало Бокс Зурдо: Нищо не може да помогне на Бивол срещу мен

Зурдо: Нищо не може да помогне на Бивол срещу мен

Зурдо: Нищо не може да помогне на Бивол срещу мен
0

Джилберто „Зурдо“ Рамирес (44-0, 30 KO) ще изиграе 45-ия си професионален двубой срещу най-коравия боксьор, който е заставал пред него, но това не го притеснява. Рамирес ще премери сили с настоящия шампион на WBA в полу-тежка катгория Дмитри Бивол на 5-и ноември в Абу Даби и е убеден, че ще излезе като победител.

Готов съм за това. Целият свят ще види „Зурдо“ Рамирес и потенциала му. Нищо не може да помогне на Бивол срещу мен в ринга“, заяви мексиканецът пред американски медии.

31-годишният боксьор е аутсайдер срещу непобедения в 20 професионални двубоя Дмитри Бивол, но не бива да бъде подценяван. Той е по-високият боец двамата и има почти десет сантиметра по-голям обсег на ударите.

„Зурдо“ е обратен гард и е първият мексиканец, който печели титла на WBO в супер-средна категория. Може ли да се превърне и в първият боец, който побеждава Бивол на професионалния ринг?

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".