Начало Бокс Ромеро ще превъзпитава Джейк Пол на боксовия ринг

Ромеро ще превъзпитава Джейк Пол на боксовия ринг

Ромеро ще превъзпитава Джейк Пол на боксовия ринг
0

Ветеранът от UFC и понастоящем състезател на Белатор Йоел Ромеро изрази желание да се заеме с превъзпитаването на Джейк Пол на боксовия ринг. Кубинското страшилище има предстоящ мач от договора си с ММА веригата, но сподели желанието си да участва в боксов мач преди да се оттегли от бойните спортове, а Проблемното дете явно влиза в полезрението му.

„Същото момче, да, да. Джейк Пол.“ каза Ромеро. „Същият има нужда да стане по-скромен и смирен. Трябва да знае, че не може да победи истински атлет. Колкото и да тренира, няма да успее.“

Всъщност Ромеро идва от семейство на боксьори. Според него всички от фамилията му са се занимавали със Сладката наука, като той дори твърди, че произлиза от фамилията с най-много златни медали в Куба.

„За мен ще е сбъдната мечта да се видя на боксовия ринг. Искам да направя една или две битки. Баща ми щеше да е много горд, но аз съм тук и имам реалната възможност да го направя.“

На Джейк Пол му предстои да се бие с друг ветеран от UFC. Мнозина вярват, че Андерсън Силва ще е най-трудното предизвикателство на ютубъра.

Ромеро пък ще излезе в октагона срещу Мелвин Манхоф. Досега в Белатор кубинецът е записал една победа и една загуба