Начало Бокс Майк Тайсън през сълзи: Аз съм нищо (ВИДЕО)
0

Майк Тайсън през сълзи: Аз съм нищо (ВИДЕО)

Майк Тайсън през сълзи: Аз съм нищо (ВИДЕО)
0

Боксовата икона Майк Тайсън не сдържа сълзите си при спомена за края на кариерата си и опита да вкара живота си в релси след бурното минало.

„Динозавъра“ беше поканил на гости в подкаста си друга жива лекенда – „Шугър“ Рей Ленърд, с когото обсъдиха преминаването от това да си най-страшния човек на планетата към това да се фокусираш върху „изкуството на смирението“. Но 53-годишният Тайсън разкри, че чувства „празнота“, тъй като годините му на един от най-добрите в света на спорта са далеч зад него.

„Познавам изкуството на битката, познавам изкуството на войната. Затова всички се страхуват от мен. Затова се страхуваха да се изправят срещу мен на ринга, защото бях унищожител. Бях роден за това. Но тези дни вече отминаха. Празен съм. Аз съм нищо. Работя върху изкуството на смирението. Това е причината да плача, защото не съм същият човек и това ми липсва“, призна Тайсън през сълзи.

Най-младият световен шампион в тежка категория в историята на професионалния бокс добави, че полага сериозни усилия да не се върне към поведението си от миналото и това също го огорчава. Но предпочита да контролира емоциите си, защото иначе ще стане страшно за всички.

„Понякога се чувствам като куч*а. Защото не искам този човек отново да се появи. Ако го направи – ще доведе Ада със себе си. А това изобщо не е забавно. Не искам да се правя на тарикат, все едно съм някое кораво копе*е. Наистина ме е страх от него“.

Цялото издание на подкаста можете да гледате тук: