Начало Бокс Майки Гарсия: Джошуа ще бие Усик в зрелище

Майки Гарсия: Джошуа ще бие Усик в зрелище

Майки Гарсия: Джошуа ще бие Усик в зрелище
0

Бившият световен шампион в четири категории – Майки Гарсия, застана зад Антъни Джошуа на реванша с Олександър Усик. Сблъсъкът за поясите в тежка категория на WBO, WBA, IBF и IBO е на 20 август.

Американецът е посетил тренировка на бившия двукратен световен шампион и е останал впечатлен от видяното.

„Баща ми и аз гледахме тренировката на Джошуа, дадохме му някои съвети“, започна Гарсия. „От екипа му се вслушаха в тях.“

Според Майки световните титли ще се завърнат във Великобритания.

„Чувствам, че Ей Джей има всичко необходимо да спечели битката. Не бива да отнемаме нищо от Усик, той взе първия мач все пак. Ясно е, че няма да е лесно и на реванша.“

“Ей Джей разполага с всичко необходимо да победи боец като Усик. Мисля, че трябва да победи. Ще бъде добра битка“, прогнозира Гарсия.

Майки Гарсия обяви, че ще присъства на битката в Джеда, Саудитска Арабия. През юни той официално окачи ръкавиците на 34 години, оставяйки впечатляваща кариера зад себе си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.