Начало Бокс Майки Гарсия се огледа в Ломаченко

Майки Гарсия се огледа в Ломаченко

Майки Гарсия се огледа в Ломаченко
0

Световният шампион на WBC в лека категория Майки Гарсия (39-1), който в събота претърпя първата си загуба на професионалния ринг заяви, че с удоволствие би се изправил срещу шампиона на WBO и WBA „Super“ в лека категория – Васил Ломаченко (12-1-0).

През изминалия уикенд 31-годишният Гарсия се изправи срещу шампиона на IBF в полусредна категория – Ерол Спенс-младши (25-0-0), но „Истината“ не остави абсолютно никакво съмнение кой е по-добрият боксьор и заслужено спечели чрез единодушно решение 120-107, 120-108 и 120-108.

Снимка: БТА

След края на срещата Майки Гарсия сподели, че все още ен знае дали ще остане в полусредната категория или ще се върне в неговия клас за обединителна среща с украинската машина.

„С удоволствие бих се бил с Ломаченко, но все още не знам дали ще се върна в леката категория. Наситина не знам. Първо ще седна да говоря с брат ми и баща ми и тогава ще вземем решение. Ако сляза долу, без съмнение най-интересния двубой е този с „Лома“.

Смятам, че показах голямо сърце и се надявам хората да оценяват това. Излязох срещу най-добрия и смея да твърдя, че се бих добре. По едно време брат ми ми каза, че може би е по-добре да прекратим срещата, но не бях наранен до такава степен. Това е бокс, просто ме намери с няколко добри удара“, сподели Гарсия, който ще трябва сериозно да помисли какво точно ще прави в полусредната дивизия след фиаското срещу Ерол Спенс-младши.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.