Начало Бокс Мейуедър и Чавес се разбраха за мач
0

Мейуедър и Чавес се разбраха за мач

Мейуедър и Чавес се разбраха за мач
0

Две от емблемите на професионалния бокс – Флойд Мейуедър и Хулио Сезар Чавес се разбраха да направят демонстративен мач. Двамата са постигнали договорка да се срещнат на ринга през следващата година, като остава да се уточнят датата и мястото на сблъсъка.

„Мъни” Мейуедър вече участва в подобен двубой тази година, когато направи равен мач с Ютубъра Логан Пол. Двамата изиграха 8 рунда, в които легендата показа, че не е загубил от формата си, а единствено желанието мачът да не завърши в по-ранен етап спаси влогърът от нокаут. Чавес, който вече е на 59 години, проведе своя последен двубой през 2020-а срещу Ектор Камачо.

Флойд и Хулио Сезар са стигнали до споразумение по време на обща среща на заседанието на WBC в Мексико Сити. За него съобщи президентът на организацията Маурисио Сюлейман.

Те се видяха и директно си казаха право в очите – хайде да направим демонстративен мач. Чавес и Флойд дойдоха на нашата конвенция, за да обсъдят тези неща и да се разберат къде точно да се проведе мача им – в Мексико или Тексас, където също има много мексиканци и ще гледат с интерес”, каза Сюлейман.