Начало Бокс Мейуедър показа класа на ринга в Абу Даби (ВИДЕО)

Мейуедър показа класа на ринга в Абу Даби (ВИДЕО)

Мейуедър показа класа на ринга в Абу Даби (ВИДЕО)
0

Живата легенда на бокса Флойд Мейуедър изигра своя приятелски мач срещу Дан Мур в Абу Даби по-рано днес. Боксовата среща бе в осем рунда по две минути, като през по-голямата част от времето бе очевидно, че непобеденият на професионалния ринг Флойд играе на не повече от трийсет процента от възможностите си.

„Флойд, ти направи какво трябваше да направиш! Респект! Контрира ме и капитализира на грешките ми. Опитах се да комбинирам ударите си, но ти си по-добрият. Обичам те, братко!“, заяви Дан Мур в ринга непосредствено след края на срещата. Мур и Мейуедър са били спаринг партньори в годините на активната професионална кариера на Флойд.

Самият Мейуедър потвърди след срещата, че за него целта на тази среща е била да забавлява себе си и тези, които са дошли да гледат. Той също се изказа ласкаво са съперника си, като заключи, че Дан Мур винаги ще бъде шампион в сърцето му.

Тайна е какво ще правя след този двубой, но имам опонент“, заяви също Мейуедър, като допълни, че очаква да се завърне в ОАЕ през октомври за още един приятелски двубой.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".