Начало Бокс Мейуедър – Пол би с 200 хиляди Фюри – Уайлдър (2)
0

Мейуедър – Пол би с 200 хиляди Фюри – Уайлдър (2)

Мейуедър – Пол би с 200 хиляди Фюри – Уайлдър (2)
0

50 милиона долара. Това е сумата, която платеното излъчване на Showtime и Fanmio е генерирало в световен мащаб за срещата между Флойд Мейуедър и Логан Пол. Официалните данни показват, че общо 1 милион души са заплатили, за да се наблюдава мача по техните приемници. От медийните компании бяха предвидили цена от 50 долара за излъчване.

Според информация на Daily Mail, Мейуедър ще получи 50 процента от въпросната сума, което означава 25 милиона долара, гарантиран приход. Отделно от това, той е имал подписано споразумение за 10 милиона, само за да се качи на ринга. Още 30 милиона долара пък са под формата на хонорар от спонсори, което прави обща сума в размер на 65 милиона долара за боксовата легенда.

От своя страна Ютубърът Логан Пол трябва да получи 10 процента от телевизионното излъчване, което прави 5 милиона долара. Хонорарът му за качване на ринга е 250 хиляди долара, като отделно за него са парите от спонсорските му контракти. Така влогърът, с един боксов мач преди това във визитката си, ще прибере между 10 и 15 милиона долара от срещата с Флойд.

Вярвате или не, но това, което Мейуедър и Пол направиха в Маями, е било по-интересно и търсено от публиката, отколкото реваншът на Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър през февруари миналата година. Справката показва, че тогава те са генерирали 800 хиляди заплащания по телевизията!

Не случайно ми казват „Мъни”. Работих невероятно здраво през годините, за да стигна до ниво, в което сега имиджът и името ми работят за мен. Това си е легален обир на банка и от мен се иска само да се появя, за да взема тези пари”, обоснова решението си за мач с Логан Пол легендата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.