Начало Бокс Мейуедър също се подигра на Макгрегър
0

Мейуедър също се подигра на Макгрегър

Мейуедър също се подигра на Макгрегър
0

Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който загуби с нокаут от Дъстин Порие. През август 2017 г. Макгрегър направи своя дебют в професионалния бокс срещу Мейуедър и загуби с нокаут в десетия рунд.

През последните няколко години Макгрегър направи опити да върне Мейуедър в спорта, но не успя. след това се насочи към боксов мач с действащия шампион на WBA в Мани Пакиао.

В момента се водят преговори за домакинството на двубоя Пакиао – Макгрегър през тази година година.

Мощен Дъстин Порие взе реванш от Макгрегър

„Светът знае, че мошеникът МакЛузър може да ми открадне всичко и да бъде обичан, а по някаква причина мен ме мразят. Това е просто още един факт, че расизмът все още съществува. Просто знайте, че този клошар никога няма да бъде на моето ниво. Просто съм създаден по различен начин, мисленето ми е на друго ниво, уменията ми са несравними, аз съм роден победител. Да, казвам много глупости, но всеки път съм отговорен за думите си. И това е, което всички мразят“, каза Мейуедър.

„Тъжно е, че може да си лош чернокож от гетото, който цял живот се бори с расизма и работи много усилено, за да осигури по-добър живот на себе си и семейството си, а накрая по-голямата част от омразата идва от моите хора.

Дейна Уайт обяви как ще се реши титлата в лека категория

Конър дори не може да спечели в спорта си, но говори за връщане към бокса, за да се бие с Пакиао. Никой не иска да гледа това – един мой отпадък изяжда друг такъв“, добави Мейуедър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.