Начало Бокс Мейуедър задявал гаджето на шампион от UFC
0

Мейуедър задявал гаджето на шампион от UFC

Мейуедър задявал гаджето на шампион от UFC
0

Непобеденият на боксовия ринг Флойд Мейуедър (50-0) е задявал гаджето на настоящ шампион на UFC. За това признава самият Алджамейн Стърлинг (21-3), който държи пояса на организацията в категория „петел“.

Той разказва за случката, която се разиграва през 2016 година. В епизод от предаването „Spinnin’ Backfist“ Стърлинг споделя, че е бил на парти на басейн, когато хора от антуража на „Мъни“ са го привикали заедно с половинката му, да се присъединят към частния купон на Флойд.

Бях готов да се бия с него, защото знам как се развиват нещата. Не съм глупак, виждал съм това и преди. Пращат хора, които уж да ни поканят, след което да се отърват от мен и жена ми да остане с него. Но при мен такива не минават“, разказва Стърлинг.

Разбирайки при кого е поканен, той казал на пратеника: „Кажи на Флойд, че е непобеден в бокса, а аз нямам загуба в ММА. Ако иска може да разберем кой спорт е по-добър още сега. Не мисля, че са му го казали. Аз съм му голям фен, но в онази ситуация, просто знам какво щеше да се случи, ако бяхме отишли“, споделя още настоящият световен шампион.