Начало Бокс Мейуедър загатна за битка с „50 Cent“

Мейуедър загатна за битка с „50 Cent“

Мейуедър загатна за битка с „50 Cent“
0
Живата легенда на бокса Флойд Мейуедър не мисли да се отказва от спорта и през 2021-ва. Той заяви в „Instagram“ профила си, че има няколко битки, които би искал да изиграе през тази година, като назова и името на рапъра „50 Cent“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

„Тази година искам да се фокусирам върху няколко демонстративни битки. Искам да игря отново в Токио. Разбира се, бих искал да играя срещу Логан Пол. Ако брат му Джейк, премине през Бен Аскрен, бих искал да имам и двубой срещу него“, заяви Мейуедър.

„Чух, че и „50 Cent“ иска битка с мен, но твърди, че съм прекалено дребен. Ако иска да сложи ръкавиците в края на годината, можем да го направим тогава. Категориите не ме интересуват. С братята Пол ще направим много пари, но в срещата с „50 Cent“ победителят трябва да вземе всичко“

Ако Флойд Мейуедър направи три битки през 2021, то това ще бъде годината, в която е най-активен на ринга от 2005 насам. Последният му насрочен двубой беше с Логан Пол, но битката бе отложена поради неизяснени причини.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".