Начало Бокс Местят Фюри-Усик от Джеда в Лондон заради строителни проблеми

Местят Фюри-Усик от Джеда в Лондон заради строителни проблеми

Местят Фюри-Усик от Джеда в Лондон заради строителни проблеми
0

Тайсън Фюри и Олександър Усик продължават да се борят с проблеми около организацията на своя сблъсък за безспорната шампионска титла в бокса, като този път нещата са извън техен контрол, защото стадионът в Джеда може да се окаже неподготвен за галавечерта на 29 април, пише Daily Mail.

Изданието твърди, че строителството на стадиона не се движи по график и това е накарало „Циганския крал“ да отправи предложение към украинеца за преместване на двубоя на стадион „Уембли“ в Лондон.

Съвсем скоро двамата трябва да са изгладили всички различия, защото световните боксови федерации ги притискат с датите за защита на поясите.

„Уембли“ вече е запазен от промоутърската компания на Фюри – Queensberry, за въпросната дата, защото апетитите към националния стадион са огромни от редица организатори, включително и от Еди Хърн, който все още търси арена за битката между Аманда Серано и Кати Тейлър именно в онзи период от годината.

Очакваме в рамките на настоящата седмица официални новини по тази тема, защото до 29 април остават само два месеца и половина.