Начало Бокс Националките по бокс с нов клип срещу агресията (ВИДЕО)

Националките по бокс с нов клип срещу агресията (ВИДЕО)

Националките по бокс с нов клип срещу агресията (ВИДЕО)
0

Състезателките от женския национален отбор по бокс на България заснеха специално видео към музикална песен срещу агресията. Проектът е част от кампанията „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“ на фондация „Докосни дъгата“.

Песента е озаглавена „Агресия“ и е в изпълнение на популярни родни музиканти като Теди Кацарова, Дичо, Руди, Дули, Муден и Кукушев. Тя има клип, който е създаден преди година. Момичетата от боксовия тим на България обаче създадоха свое кратко филмче по темата по време на своята подготовка за Европейското първенство по бокс за жени в Мадрид, което стартира на 24-ти август. В клипа те показвам част от дневната си програма, която включва предимно спорт – сред природата и в залата. Целта им е да докажат, че спортът е едно добро средство за овладяване и контролиране на агресията.

Станимира Петрова

Публикувахте от Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние в Понеделник, 19 август 2019 г.

Станимира Петрова, заедно с звездата на мъжкия ни национален тим Даниел Асенов и президентът на Българска федерация по Бокс Красимир Инински участваха в документален филм „Хаштаг Агресия“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.