Начало Бокс Уайлдър за Джошуа: Една загуба не променя нищо

Уайлдър за Джошуа: Една загуба не променя нищо

Уайлдър за Джошуа: Една загуба не променя нищо
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (41-0-1) изказа мнение, че загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис-младши няма да изхвърли британеца от голямата игра.

33-годишният непобеден шампион говори пред GQ, където сподели убеждението си, че доскорошният хегемон на тежката дивизия може да възроди кариерата си, въпреки шокиращата загуба от Руис на 1-ви юни.

Снимка: БТА

„Моето лично мнение е, че Джошуа се предаде в онзи мач. Той изглеждаше като човек, който не иска да е в един ринг с Руис“, започна Уайлдър.

„Той нямаше отговор за движението на Руис, а и нагласата му за мача бе изцяло грешна. Мислеше си, че това ще е лесен двубой и не успя да се справи с напрежението породено от дебюта му в САЩ. Тук е Меката на бокса. Парите са тук. Това не е Англия.

Но това не означава, че той е приключил с бокса. Една загуба не променя нищо. Хората си мислят, че допуснеш ли едно поражение, то няма бъдеще за теб. Но нещата не стоят по този начин.

Снимка: БТА

Да, аз съм непобеден, но не това ме топли.

Най-важното е как и дали ще се изправиш след като си паднал. Понякога да си на върха е по-лесно.Някои почват да си избират опонентите, бият се веднъж годишно.  За мен е по-важно, че съм защитил 9 пъти колана на WBC. Но активът ми не е най-същественото. Моята цел е да стана неоспорим шампион и няма да се спра докато не взема и 4-те титли“, бяха думите на „Бронзовия Бомбардировач“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.