Начало Бокс Не спират подигравките към „химика“ Милър

Не спират подигравките към „химика“ Милър

Не спират подигравките към „химика“ Милър
0

Вече няколко дни главна тема в бокса е постъпката на американския боксьор Джарел Милър (23-0-1). Той се провали на три кръвни теста за забранени субстанции. „Голямото бебе“ трябваше да се бие със световния шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ в тежка категория – Антъни Джошуа. Сблъсъкът бе насрочен за 1 юни.

Феновете на красивия спорт продължават да се присмиват на наглостта, за която правата на боеца бяха спрени.

„Ако тези са треньорите на Милър, това обяснява всичко“, пошегува се британският боксьор Антъни Фаулър (9-1). Текстът е към тази снимка:

Към директна обида пък прибегна една от големите звезди на английския бокс – Дилиън Уайт (25-1). „Ти си просто дебело л***о“, написа без капка притеснение под видео клип на Милър в Инстаграм.

Реакцията му бе продиктувана от новината за трета провалена допинг проба.

„Джарел Милър наистина си голямо бебе – колко пари изгуби. Просто трябваше да се появиш и да бъдеш нокаутиран. За това не ти трябват анаболи“, публикува популярният фитнес инструктор Кио Апало.

„Милър вече има повече анаболи отколкото кислород в кръвта си“, „След третия тест вече не бих се учудил, ако той се появи и каже, че е химик“, „Грижи се за себе си, живей в аптека!“ – Джарел Милър“, гласят няколко от по-забавните статуси по адрес на американеца.

„Зоб до гроб“, пишат на лични съобщения феновете на Джошуа.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.