Начало Бокс Нейт Диаз шокира с изявата си при последното интервю очи в очи с Джейк Пол (ВИДЕО)

Нейт Диаз шокира с изявата си при последното интервю очи в очи с Джейк Пол (ВИДЕО)

Нейт Диаз шокира с изявата си при последното интервю очи в очи с Джейк Пол (ВИДЕО)
0

Нейт Диаз и Джейк Пол предстои да се изправят един срещу друг този уикенд в официалния боксов дебют на MMA легендата, а дните преди мача по традиция са изпълнени с открити тренировки, интервюта и срещи очи в очи между опонентите. Диаз обаче успя да шокира всички с последната си проява, където трябваше да седне на една маса с Пол, докато Ариел Хюлвани ги интервюира.

Водещият публикува кратка част от инцидента, за да покаже как 38-годишният ветеран започва да се оглежда в студиото, докато младият инфлуенсър говори по негов адрес. Пол изненадващо поднася суперлативи, а още по-изненадващото е, че Нейт в един момент става и напуска помещението. Камерите тръгват по него, за да хванат как той се качва в автомобила си и отпрашва без да каже нито дума.

Почитателите на бившата UFC звезда смятат, че това е класически трик от негова страна, за да разсее опонента си в дните преди боя, докато други са на мнение, че той просто се опитва да дискредитира реномето на „Проблемното дете“, като добър организатор и състезател в професионалния бокс.

На 5 срещу 6 август от 03:00 часа българско време се очаква да започне галата в Далас, където Джейк Пол и Нейт Диаз ще трябва да разрешат спора с юмруците си.