Начало Бокс Еди Хърн има големи планове за оневинения Конър Бен

Еди Хърн има големи планове за оневинения Конър Бен

Еди Хърн има големи планове за оневинения Конър Бен
0

Конър Бен официално изчисти името си от допинг-скандала и вече е време да започне работа по завръщането си на ринга. Президентът на Matchroom Boxing – Еди Хърн, дори обяви, че вече има големи планове за една от своите звезди.

Той иска най-големия възможен двубой, защото през изминалата година и половина премина през истински ад без битки. Както всеки друг млад боксьор, той иска да се бие с най-добрите. От моя гледна точка обаче, да си вън от играта за 16-17 месеца означава, че може и да си ръждясал малко. Затова искам той да се бие през септември и след това да получи големия си мач през декември. Дали ще е срещу Кел Брук, Крис Юбанк-младши или Джош Тейлър, ще има голям избор. Искам да го върна на ринга. Той така и не е излизал от фитнеса. Опитваше се да остане позитивен, да запази фокуса си върху спорта и смятам, че успя да се справи“, каза Хърн пред talkSPORT.

За последно Конър Бен бе в екшъна на 16 април 2022 г. срещу Крис ван Хеерден в Манчестър, където стигна до успех с нокаут в рамките на 2 рунда.