Начало Бокс Нови промени в бойната карта на Джошуа – Пулев

Нови промени в бойната карта на Джошуа – Пулев

Нови промени в бойната карта на Джошуа – Пулев
0

Останаха по-малко от 5 дни до така чакания сблъсък за световните титли в тежка категория, който ще противопостави шампиона Антъни Джошуа и претендента – Кубрат Пулев.

Въпреки това промените в бойната карта буквално „валят“.

След като стана ясно, че Кристоф Гловацки няма да спори с Лоурънс Околи, заради положителна проба за коронавирус, непобеденият британец вече има друг противник – Никодем Йежевски. Сблъсъкът ще подгрее този между Джошуа и Пулев. Непобеденият поляк има 19 успеха (9 с нокаут) и 1 равенство. Срещата няма да бъде за титла.

Двубоят за вакантният пояс на WBO, ще се прехвърли за 2021 година и сблъсък между Гловацки и Околи все пак ще има (ако британецът не загуби двубоя от Йежевски).

Срещата между Сюлейман Сисоко и Кийрън Конуей също няма да се състои. Сенегалецът, състезаващ се за Франция отпадна, а неговото място зае Маколи МакГоън (14-1-0).

Ясна е и още една нова среща. Тя ще бъде в полусредна категория и ще противопостави непобеденият албанец Флориан Марку (7-0) срещу Алекс Фийрън (9-2).

Вчера стана ясно, че сблъсъкът между Рамала Али и Ванеса Кабайеро, която беше част от боксовата гала, няма да се състои. Причината е, че британската състезателка със сомалийски корени Рамала Али е дала положителна проба за коронавирусна инфекция.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.