Начало Други Деца от джу джицу клуб дариха 500 лева на болница в Бургас

Деца от джу джицу клуб дариха 500 лева на болница в Бургас

Деца от джу джицу клуб дариха 500 лева на болница в Бургас
0

Благороден жест направиха децата от Централния полицейски карате и джу джицу клуб в Бургас. Малките бойци дариха 500 лева за Отделението по неонатология в Университетската многопрофилна болница по активно лечение в морския град, съобщава БНР.

Сумата от тяхното дарение идва от месечните им такси и е спестена от несъстояли се състезания през 2020 година заради пандемията от коронавирус. Парите бяха връчени на д-р Стиляна Томова, която е началник на Отделението по неонатология. Тя присъства на една от тренировките на клуба и дори сподели подробности за кампанията на лечебното заведение, чиято главна цел е закупуването на специализирана линейка за превоз на недоносени и болни деца.

Д-р Томова пожела на малките спортисти здраве и още много успехи!

Централният полицейски карате и джу джицу клуб в Бургас съществува от 7 години и един от най-успешните у нас с много отличие от вътрешни и международни събития. В него тренират близо 100 души – деца, младежи и възрастни. Треньори са Сенсей Венилин Русинов и Сенпай Павел Димитров. Русинов бе обявен за най-добър треньор за 2020-та от Българска джу джицу федерация и награден по време на третата Годишна церемония „Златен пояс“ 2020 на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.