Начало Други Джу джицу клуб направи дарение в борбата с коронавирус

Джу джицу клуб направи дарение в борбата с коронавирус

Джу джицу клуб направи дарение в борбата с коронавирус
0

Централният полицейски карате и джу джицу клуб в Бургас се включи в дарителската кампания, която подпомага борбата с разпространението на коронавирусна инфекция, съобщиха от Община Бургас.

Членовете на спортното дружество предоставят 2000 лева в подкрепа на кампанията за събиране на дарения. Това са част от средствата, които клубът трябва да получи от Община Бургас за постигнатите успехи по време на състезания през отминалата 2019 година.

Финансовата помощ трябва да послужи за осигуряването на предпазни средства за служителите от ОД на МВР – Бургас, които работят на първа линия в борбата със заразата.

Заедно с предоставената помощ от Централния полицейски карате и джу джицу клуб отправят пожелание към служителите на полицията да работят с присъщата им желязна дисциплина и да защитават жителите на Община Бургас.

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".