Начало Бокс Обрат: Анди Руис се изправя срещу Луис Ортис

Обрат: Анди Руис се изправя срещу Луис Ортис

Обрат: Анди Руис се изправя срещу Луис Ортис
0

Страшно интересен мач от най-бляскавата дивизия на бокса ще се проведе през лятото.

Само няколко дни, след като от „Triller Fight Club“ съобщиха, че бившият световен шампион Анди Руис ще се завърне на ринга срещу Тайрон Спонг, сега редица американски медии съобщават, че мексиканецът ще има друг съперник. И то какъв!

Руис-младши ще премери сили с бившия претендент за световната титла Луис Ортис, но все още не е ясно кога и къде точно ще се състои звездния сблъсък.

По план 32-годишният мексиканец трбваше да се изправи срещу Спонг на 16-ти юли в Мексико Сити, но сега се оказва, че „Разрушителя“ вече е бил подписал договор за мач с „Кинг Конг“.

43-годишният кубинец е със седем години по-възрастен от Спонг, но боксовите умения на Ортис са несравнимо по-високи от тези на нидерландския кикбоксьор.

Снимка: БТА

От „Triller“ адресираха ситуацията и заявиха, че не са знаели, че Руис е имал подписан контракт с Ортис и че от тяха гледна точка няма да има пречки при разместването на графика.

За мач между тези двамата се говори от доста време насам и изглежда феновете най-накрая ще получат качествен и смислен бокс.