Начало Бокс Обвинения към Мани Пакиао за употреба на допинг
0

Обвинения към Мани Пакиао за употреба на допинг

Обвинения към Мани Пакиао за употреба на допинг
0

Легендата Мани Пакиао бе обвинен, че употребява допинг. Твърденията не са следствие на проби, а изказвания на хора, които са около бокса. Един от тях е анализатора Хорхе Арсе, който без доказателства обяви, че няма начин филипинецът да не употребява стимуланти. Той изказа своето мнение след победата на Пакиао над Кийт Търман.

„Пакиао очевидно използва нещо такова … Това е очевидно. Той никога не е бил хващан с допинг, но или употребява нещо, което официално не е сред забранените субстанции или нещо, което се елиминира прекалено бързо от организма и не може да бъде засечено. Пакиао започва кариерата си при най-леките, а виждате сега, че се бие в по-висока категория. Многократно се е изправял срещу по-големи и едри бойци, но е побеждавал. Мани смачкваше боксьори, които са несъразмерни с него. Сигурен съм, че нещо не е наред“, каза Арсе.

Това бързо предизвика отговор от страна на промоутъра Еди Хърн.

„Мани е блестящ. Остарява, но това не му пречи да бъде по-бърз, по-силен, по-добър. Тренираше много упорито. Не може просто да започнете да го обвинявате в измама, защото той никога не е пропускал допинг тест. Ще бъда много изненадан, ако се докаже, че някога е вземал нещо забранено. За да се отървем от тези подозрения и клюки сме готови да подпишем договор с Антидопинговата агенция“, отвърна Хърн.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.