Начало Бокс Обвинили и Оскар Ривас в положителна допинг проба

Обвинили и Оскар Ривас в положителна допинг проба

Обвинили и Оскар Ривас в положителна допинг проба
0

От щаба на Оскар Ривас са силно възмутени от скандала и всички обстоятелства около положителната допинг проба на Дилиън Уайт. Английският боксьор победи Ривас в среща на 20-ти юли и така стана официален претендет за световната титла в тежката категория на Световния боксов съвет (WBC). След мача стана ясно, че допинг тестът на Уайт е бил положителен и това се е знаело още на 17-ти юли.

„Никой ни не каза нищо за тази ситуация преди битката или след това. Научихме информацията чрез медиите. Сега събираме данни. Ще се посъветваме как да защитим интереса на Оскар Ривас“, коментира Ивон Мишел, който е промоутър на колумбийския боксьор пред World Boxing News

Мишел е бесен, защото клиентът му също е бил обвинен в положителна допинг проба. Той смята, че това е трик на екипа на Уайт да изместят фокуса на проблема.

„Всеки, който твърди, че Оскар е дал нещо положително, просто хвърля димна завеса и лъже. Този, който има подобно твърдение – няма никакви сериозни доказателства. Ривас никога не е тестван положително по време на успешната си аматьорска кариера и десетте му години като професионалист“, категоричен е промоутърът.

Все още не са ясни резултатите от „Б“ пробата на Дилиън Уайт. Мишел е възмутен, че изходът от тази среща може да повлияе на кариерата на неговия клиент.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.