Начало Бокс Оцениха галата на Пулеви на 30 долара в САЩ
0

Оцениха галата на Пулеви на 30 долара в САЩ

Оцениха галата на Пулеви на 30 долара в САЩ
0

Галавечерта в САЩ, на която братя Пулеви ще вземат участие, е оценена на 29.99 долара отвъд океана. Събитието ще се проведе в Калифорния и е организирано от компанията „Трилър“.

На 14 май Тервел Пулев ще оглави програмата с битка в полутежка категория срещу бившия световен шампион при по-леките (лека тежка) Сергей Ковальов. Те ще бъдат подгрети от сблъсъка на Кубрат Пулев и Джери Форест, като списъкът включва още поне три боксови двубоя.

Събитието в митичната зала „Форум“, която е с капацитет от 18 хиляди места, е гарнирано и с концерти на легендарни рап-групи. „Сайпърс Хил“ и „Оникс“ ще взривят обстановката със своите хитове от близкото минало, което допълнително покачва интереса към шоуто.

Организаторите прецениха, че цената за такава програма в САЩ трябва да е 29.99 долара за абонат на платен канал. В България то ще може да се наблюдава срещу значително по-малка сума. За целта трябва да се плати 2.99 долара абонамент към Fite.tv. Той е месечен и може да бъде анулиран в последствие.

Колкото до цените на билетите за самата зала, то те варират. Най-евтините, които са в горните редове на съоръжението, са по 27 долара. Най-скъпите, непосредствено до ринга, пък са по 207 долара.