Начало Бокс Боксьор, считан за новия Амир Хан, загина на 18
0

Боксьор, считан за новия Амир Хан, загина на 18

Боксьор, считан за новия Амир Хан, загина на 18
0

Боксьор, който е сочен от специалистите на Острова като следващия Амир Хан, загина нелепо само на 18 години. Талантът Али Тазим е станал жертва на автомобилна катастрофа, като е издъхнал от нараняванията си в болница в Бирмингам.

За това съобщи един от промоутърите в компания „Пробелъм“ – Сам Джоунс. Той информира, че съвсем наскоро Тазим е подписал първия си професионален договор с фирмата и е сложил край на кариерата си при аматьорите. Досега той е имал над 50 мача при подрастващите и заради отличното си представяне там е получил и толкова ранно предложение да тръгне по професионалния път.

Не мога да повярвам и да го осъзная. Вчера си говорихме и обсъждахме плановете за неговото развитие. Имахме начертан път, по който той да поеме и да върви“, кама Джоунс.

Самият Тазим наскоро е споделил в социалните мрежи за промяната от аматьорите към професионалистите. „Аматьорските ми дни бяха страхотни и нямам търпение да започна професионалния си път. Очаквам да ви видя при дебюта ми на ринга“, казва покойния вече 18-годишен талант, който е трябвало да боксира на галавечер следващия месец.

тагове: