Начало Бокс Крауфърд надъха Амир Хан за мача с Брук
0

Крауфърд надъха Амир Хан за мача с Брук

Крауфърд надъха Амир Хан за мача с Брук
0

Световният шампион в полусредна категория на WBO Терънс Крауфърд ще гледа на живо битката между Амир Хан и Кел Брук. 34-годишният американец, който е непобеден на ринга в 38 поредни мача, пристигна в Манчестър, за да надъха бившия си съперник Хан.

Крауфърд нокаутира британеца в шестия рунд на мача им през пролетта на 2019-а. Той направи същото и с Брук година и половина по-късно, преодолявайки го само за 4 рунда. Причината американецът да мотивира „Крал Хан“ за предстоящия мач, е свързана с факта, че именно Амир бе част от спаринг партньорите му в подготовката да битката с Брук.

Шампионът ще подкрепя Хан в двубоя, който ще се проведе на 19 февруари в „Манчестър Арена“. Британецът му благодари за това и заяви, че двамата са добри приятели.

С Крауфърд сме тренирали заедно, тичали сме стотици километри. Той е джентълмен. Дори когато трябваше да се бием, имахме взаимно уважение. Терънс винаги е работил изключително усърдно. Видях от първо лице колко много влага от себе си. Даде ми съвети, ще ги използвам“, каза Хан.

Boxing – Boxxer Press Conference – Amir Khan & Kell Brook – London Hilton, London, Britain – November 29, 2021 Amir Khan and Kell Brook pose for a photograph during the press conference Action Images via Reuters/Andrew Couldridge