Начало Бокс Олександър Усик скоро спира с бокса? 

Олександър Усик скоро спира с бокса? 

Олександър Усик скоро спира с бокса? 
0

Американският боксьор Майкъл Хънтър 20-1-2, 14 KO) смята, че световният шампион на IBF, WBA и WBO Олександър Усик (20-0, 13 KO) скоро ще приключи кариерата си.

Той заяви, че е сигурен в това и разкри мотивите си, като не пропусна да каже и добри думи за непобедения украинец.

Хънтър за Фюри: Плачевно е, че клоун като него притежава титлата

Уважавам Усик, защото иска да печели, иска да бъде конкурентен. Той направи всичко: отиде на Олимпиадата, искаше да стане шампион в полутежка категория, сега иска всички пояси в тежка категория. Така трябва да бъде. Мисля, че щеше да се бие с по-бързо темпо срещу Тайсън Фюри, ако му беше позволено. Знаем, че Усик наистина е сериозен конкурент“, каза Хънтър пред Seconds Out.

Запитан на въпрос дали очаква Усик да задържи още титлите на IBF, WBA и WBO, американецът шокира с отговора си. „Не, мисля, че скоро ще завърши кариерата си. Това са моите мисли. Мисля, че ще го направи. Той има много неща, които се случват в неговата страна, в неговия собствен свят. Той е много религиозен човек, постигнал е много и определено ще бъде велик посланик на страната си. Братята Кличко, Олександър – те всички са на един път, така да се каже. Така че мисля, че ще бъде чудесно за Усик и за страната му да направят нещо в този дух. Мисля, че Усик го заслужаваше„, каза още Хънтър.