Начало Бокс Хънтър за Фюри: Плачевно е, че клоун като него притежава титлата

Хънтър за Фюри: Плачевно е, че клоун като него притежава титлата

Хънтър за Фюри: Плачевно е, че клоун като него притежава титлата
0

Американец Майкъл Хънтър (20-1-2, 14 KO) даде интервю за Seconds Out.

В него Хънтър говори остро за британския шампион Тайсън Фюри (33-0-1, 24 КО) за предстоящата му битка срещу бившия шампион на UFC нигериеца Франсис Нгану.

Много се говори за битката между Тайсън Фюри и Франсис Нгану. Видях вашия ретуит. Някой написа: „Защо Тайсън Фюри не се бие с Майкъл Хънтър, когато е на разположение?“ Можеш ли да споделиш разочарованието си, че Фюри не е избрал добър боксьор? Пичовете в тежка категория не искат да се бият. Те просто не искат да се срещат на ринга. Искат да направят нещо различно, искат слава и търсят някакво извинение да не се бият. Повечето от тях правят така. Като цяло това е лошо нещо за бокса. Свалям шапка на Франсис Нгану и неговия екип, че направиха тази битка реалност и се възползваха от възможността. Защото по същество имаме клоун, който притежава титлата. Това е плачевно положение„.

В наши дни боксьорите в тежка категория са толкова меки. Сърцата им са разбити, емоционални са, егото им е твърде заето с други неща. Те не могат да се справят с реалността. Имат голяма глава и си мислят, че могат да направят нещо, но реалността съвсем не е такава. Ето защо мисля, че Тайсън Фюри се измъкна от битка с Олександър Усик. Знаем, че Усик наистина е сериозен конкурент. Той ще създаде проблеми на Тайсън Фюри, това не е тайна. Казвате, че сте най-добрият, че сте състезател за другите, тогава правете неща за боксовата общност. Просто не е добре за цялата ситуация. Считам това за егоистичен ход на Тайсън Фюри. Но това е бизнес„, каза Хънтър.