Начало Бокс Видео показа доколко версията на Уайт е правдоподобна (ВИДЕО)
0

Видео показа доколко версията на Уайт е правдоподобна (ВИДЕО)

Видео показа доколко версията на Уайт е правдоподобна (ВИДЕО)
0

Дилиън Уайт поиска реванш от Тайсън Фюри и го призова да не се оттегля от професионалния ринг. Макар да бе категорично надигран и в шестте рунда от шампиона, „Крадеца на трупове“ твърди, че нокаутът е дошъл с непозволени действия. Той визира бутането след бруталния ъперкът от страна на „Краля на циганите“.

По думите на Уайт, това е довело до по-тежкото му падане и дори до удар на главата му с пода. Версията на претендента е, че не ъперкътът, а именно бутането са довели до невъзможността той да се съвземе и да продължи срещата.

Да, ама не, както се казва. Видео в забавен каданс показва, че такова нещо няма. Уайт пада след бутането, но не удря главата си. Той първо се строполява на задните си части, след което на рамена и накрая, едва недоловимо, може и да докосва пода с глава, преди окончателно да се е строполил изцяло.

В такъв случай, твърденията на Дилиън, че именно заради „засилката“ след ъперкъта си е ударил главата, не отговарят на истината. Но както Дионтей Уайлдър, така и сега Уайт изглежда търси различни причини за загубата си от Фюри. Отровена вода, тежък костюм, неразрешени удари, бутане…