Начало Бокс Еди Хърн: Фюри не спря да ни звъни пиян след победата

Еди Хърн: Фюри не спря да ни звъни пиян след победата

Еди Хърн: Фюри не спря да ни звъни пиян след победата
0

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, сподели любопитна случка от вечерта след победата на Тайсън Фюри над Дилиън Уайт. „Краля на циганите“ не спирал да звъни на импресариото.

„Не спираше да ме търси по видео връзка. Аз го поздравих, а той се опитваше да звънне на Антъни Джошуа, питаше ме за номера му. Просто обиждаше всички наред, беше изпил няколко питиета и празнуваше“, разказва Еди Хърн.

„Може да е най-добрият в тежка категория на планетата, може да е велик за цялата генерация. Не мисля обаче, че с победи над Дионтей Уайлдър, Владимир Кличко и Дилиън Уайт може да се постави редом до Мохамед Али и Джо Фрейзър.“

Според Еди – Уайт не се е представил на нужното ниво.

„Дилиън направи грешка, но това не беше грешка като тази от мача с Поветкин, когато контролираше нещата. Фюри го превъзхождаше тотално, не му давам и рунд, вероятно максимум един“, заяви Еди Хърн.

Очаква се през месец юли Олександър Усик да боксира с Антъни Джошуа, а всички фенове искат да видят победителя от битката срещу Фюри.

Битката би излъчила първия абсолютен световен шампион след Ленъкс Люис, две десетилетия по-късно.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.