Начало Бокс 150 хиляди паунда за билет за мача на Мейуедър
0

150 хиляди паунда за билет за мача на Мейуедър

150 хиляди паунда за билет за мача на Мейуедър
0

Флойд Мейуедър може да прави пари дори от въздуха. Макар да е критикуван от мнозина специалисти заради някои спорни победи, а други да отричат успехите му, на „Мъни“ трябва да му се признае едно – определено умее да прави бизнес.

Доказателство е поредният демонстративен двубой, в който ще вземе участие легендата. На 14 май той ще се изправи срещу Дан Муур на хеликоптерната площадка на върха на „Бурж ал Араб“ в Дубай. Събитието е гарнирано от още няколко подгряващи мача и ще се превърне в първото от подобен характер.

Но това, че е организирано на толкова екстравагантно място, не означава, че няма да има хора, които да го гледат на живо, от първия ред. Оказа се, че в продажба вече са пуснати 20 билета, всеки от тях с цена по 150 хиляди паунда. Според информация на „Sun“, 10 от тях са изкупени, предстои още 10 да „заминат“ много бързо.

Това означава, че събитието на Флойд ще заработи 3 милиона паунда само от 20 човека. Отделно от това вече стана ясно, че ще има и заплащане за гледане онлайн, което е с цена от 15 паунда, но във вид на биткойни.