Начало Бокс Открити тренировки на Головкин и Деревянченко (ВИДЕО)

Открити тренировки на Головкин и Деревянченко (ВИДЕО)

Открити тренировки на Головкин и Деревянченко (ВИДЕО)
0

Остават три дни до завръщането на бившия световен шампион в средна категория – Генади Головкин (39-1-1).

В ранните часове на неделя сутрин (българско време) казахстанецът отново ще спори за световна титла – тази на IBF. Негов съперник е украинецът Сергей Деревянченко (13-1), а арена на сблъсъкът ще е митичната „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

Вчера двамата боксьори проведоха обичайните си откритие тренировки пред медии и фенове. 33-годишният Деревянченко показа малка част от добре познатата скорост и сила, както и завидна бързина с краката.

По-интересно бе по време на сесията на Головкин, който въпреки 39-годишната си възраст демонстрира и някои рядко срещани от него неща. „GGG“ примеси добре познатия си изчакващ стил с много движение в горната част на тялото и с още повече бързина в краката.

Без съмнение вината за променения Головкин е на новия му треньор Джонатан Бенкс, който бе в ъгъла на Владимир Кличко в последните няколко години от кариерата на бившия хегемон при тежките.

Остава да видим дали „старото куче“ ще успее да приложи новите трикове или Деревянченко ще се окаже далеч по-коварен съперник от първоначалните очаквания.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.