Начало Бокс Охраната на Мейуедър атакува на специална команда, като от анимационен филм

Охраната на Мейуедър атакува на специална команда, като от анимационен филм

Охраната на Мейуедър атакува на специална команда, като от анимационен филм
0

Флойд Мейуедър отдавна е известен с екстравагантния си начин на живот. Неслучайно прякорът му е „Мъни“ (Пари). Един от любопитните аспекти на живота му обаче е свързан с огромния антураж от охранители, който се движи с него навсякъде и по всяко време. SportBIBLE разкри, че охранителите са обучени да реагират на специална команда за атака, като от анимационен филм.

„The Money Team“, както Флойд ги е кръстил съвсем официално, влиза в атакуващ режим, когато шефът изкрещи „Формирай Волтрон“. За пръв път това бе изиграно през 2017 г. около битката с Конър МакГрегър. Тогава „The Money Team“ обгради „Прословутия“ и неговите хора, които на свой ред реагираха подобаващо и опазиха своя човек.

Подобна сцена имаше и преди няколко седмици, когато Джейк Пол бе принуден да бяга, а видео в социалните мрежи показа как антуража на „Мъни“ се закани да го пребие на паркинга след баскетболен мач от NBA.

Джейк Пол избяга от Флойд Мейуедър след конфронтация (ВИДЕО)

Въпросната команда е препратка към хитовия анимационен филм от 80-те на World Events Productions – „Волтрон“. Поредицата е за космически изследователи, които формират един голям робот от своите по-малки, за да се борят със злодеите.