Начало Бокс Павел Маликов коментира предстоящата битка между Ломаченко и Камбосос

Павел Маликов коментира предстоящата битка между Ломаченко и Камбосос

Павел Маликов коментира предстоящата битка между Ломаченко и Камбосос
0

Руският боец ​​в лека категория Павел Маликов даде своя коментар пред редакторите на AllBoxing.ru относно очакваната битка за вакантната световна титла на IBF в лека категория между Василий Ломаченко и Джордж Камбосос, която ще се проведе на 12 май в Австралия.

„Камбосос е много добур боец, гледал съм много от битките му, но естествено всички познаваме Василий Ломаченко много добре. Можем да дадем леко предимство на Ломаченко, но определено ни очаква много добра и конкурентна битка.

Ломаченко има богат опит на аматьорския ринг, има огромен брой титли в олимпийския бокс, освен това е шампион в няколко тегловни категории като професионалисти. Не всеки боксьор може да се движи така, както той. Но Камбосос определено ще има план за битката срещу Василий и ще бъде интересно да видим как смята да се справи с него“, каза Маликов.

Маликов ще проведе следващата си битка на 22 март в Москва в спортния комплекс „Криля Советов“ срещу таджикския боец Шукрат Саломатов. Тази битка ще се проведе като част от основната карта на турнира от Shamo Boxing Promotions.