Начало Бокс „Пепелянката“ надигра Стилиян Костов

„Пепелянката“ надигра Стилиян Костов

„Пепелянката“ надигра Стилиян Костов
0

Йосиф Панов „Пепелянката“ (13-3) и Стилиян Костов „Still Kill“ (21-9) премериха сили в битка за титлата на България в полусредна категория. „Пепелянката“ победи в мач, достоен за „Двубой на вечерта“. Двамата боксьори изиграха планираните 10 рунда, а съдийското решение след края на срещата бе в полза на боксьора от Плевен.

Първите рундове бяха изключително равностойни. Двамата боксьори влизаха в размени от далечна и средна дистанция, а надиграването с леви прави и комбинации от крошета беше почти непрестанно. Йосиф Панов беше по-точен в размените през първите три рунда, но в четвъртият рунд Стилиян Костов, подпомаган сериозно със съвети и от своя щаб, започна да вдига темпото и да разгадава атаките на „Пепелянката“.

Панов бързо си върна надмощието в мача и петият рунд беше най-добрият за боксьора от Плевен. Стилиян Костов усука крака си в шестия рунд и това предизвика затруднение в движението му до края на двубоя.

Умората започна да тежи върху телата на бойците и играта се накъса, но Йосиф Панов показа по-добра физическа подготовка и беше по-свеж в последните рундове на двубоя.

Мачът на Кубрат Пулев ще се отразява рунд по рунд в boec.bg. Не пропускайте резултатите от главния двубой между Кубрат Пулев и Хюи Фюри първо в boec.bg!

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".