Начало Бокс Петъчни прогнози: Чака ни зрелище в Саудитска Арабия

Петъчни прогнози: Чака ни зрелище в Саудитска Арабия

Петъчни прогнози: Чака ни зрелище в Саудитска Арабия
0

Време е за мача на годината – Олександър Усик срещу Антъни Джошуа. Двамата се изправят в повторение на сблъсъка от миналата есен, когато украинецът спечели световните титли в тежка категория насред Лондон. Сега Ей Джей ще се опита да си ги върне, с което да стане трикратен световен шампион в „кралската“ дивизия.

Всички погледи са насочени към Джеда, Саудитска Арабия, където в събота вечер около полунощ двама от най-добрите бойци на нашето време ще решат спора си окончателно. Boec.BG ще следи битката на живо рунд по рунд.

Зрелището е гарантирано, а силите изглеждат много изравнени в един труден за прогнозиране сблъсък. Логично, редакторите в нашата медия са разделени в прогнозите си, като трима виждат украинеца за краен победител, а според останалите британецът ще успее да си върне поясите.

Ето какви са прогнозите на нашия екип:

Десислава Джерманска: Победа за Усик

Борис Тонев: Победа за Джошуа

Лъчезар Тoдоров: Победа за Джошуа с нокаут

Красиан Митев: Победа за Джошуа с нокаут

Георги Куситасев: Победа за Усик

Борис Гъргов: Победа за Усик с нокаут

Споделете вашите очаквания в коментари под публикациите ни в социалните мрежи Facebook и Instagram! В официалните ни канали и тук на сайта можете да следите всичко най-интересно преди, по време на и след Усик – Джошуа 2.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.