Начало Бокс Усик: Войниците на фронта се молят за мен

Усик: Войниците на фронта се молят за мен

Усик: Войниците на фронта се молят за мен
0

Световният шампион в тежка категория – Олександър Усик, се чувства по-силен заради трудностите на своите сънародници на бойното поле, които въпреки всичко не спират да го подкрепят. Той изпитва дълг към тях да победи Антъни Джошуа в реванша им събота вечер.

„Мотивиран съм от хората в Украйна, които в момента се борят за защитата на нашата независимост и свобода, защитават културата ни от нападателя“, започна Усик.

„Поддържам връзка с много мъже от фронта. Получавам аудио и видео съобщения от тях. Те се молят за мен и за победа. Следя непрекъснато какво се случва в моя дом. Напоследък чуваме по-малко експлозии, врагът не е толкова активен и това се приема позитивно от всички.“

„Президентът Зеленски не подкрепя само мен, а и цялата страна. Разбира се, че ще гледа битката ми“, категоричен е световният шампион.

„Русия обяви инвазия на нашата страна и той можеше да избяга, предложиха му безопасен канал към САЩ. Президентът обаче доказа, че не го избираме единствено като икономически представител, а и като върхове главнокомандващ на армията и глава на населението – човек за пример. Всички осъзнаваме колко големи топки има и се бием за нашия лидер. Той остана.“

„Магарето (б.р. плюшена играчка), което нося постоянно с мен, е талисман от дъщеричката ми. Тя ми заръча да го държа винаги с мен и аз изпълнявам нейните нареждания (смее се). Купихме го заедно от Дисниленд. Нямам търпение да прегърна цялото си семейство. Скоро пак ще дойдат добри дни и ще се върнем към норналността“, завърши с надежда Олександър Усик.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.