Начало Бокс Петъчни прогнози: Джошуа ще отправи послание

Петъчни прогнози: Джошуа ще отправи послание

Петъчни прогнози: Джошуа ще отправи послание
0

Един от най-значимите бойци на нашето време излиза на ринга този уикенд и няма как да го пропуснем. Този път рубриката ще се съсредоточи върху две събития – в бокс и ММА. Започваме по ред на зрителския интерес и обратно на хронологичния.

Антъни Джошуа – Анди Руис-младши

Продължаваме успешната линия на предложения от типа „да се изиграят под 5,5 рунда в мача“. До момента сме 3 от 3, а когато нещо работи, не го променяй. Световният шампион в тежка категория несъмнено ще победи. Въпросът е дали ще бъде пестелив или ще се опита да отправи послание. Спомнете си какво стори Дионтей Уайлдър с горкия Бризийл преди 2 седмици. Същата съдба чака и „дебелото момче“ от Мексико. Явно двамата гиганти в категорията са решили да се състезават кой ще нокаутира повече съперници… преди логичната им среща. Защото те ще се бият – рано или късно. Надяваме се, че ще бъде рано.

Прогноза: Мачът да свърши преди рунд №6 за 1,85.

Снимка: БТА

Александър Густафсон – Антъни Смит 

Тук става въпрос за фаворит и любимец на домакините, който ще бъде крайно мотивиран. И боец, който се представи изключително посредствено в последния си мач. И двамата паднаха от Джон Джоунс (каква изненада), но при „Лъвското сърце“ ставаше въпрос за унищожение. Смит не се намира на себе си и ще бъде чудо, ако издържи 5 рунда срещу сърцатия „викинг“. Густафсон трябва да докаже, че отново може да бъде считан за едно от топ имената в дивизията. Няма право на грешка у дома.

Прогноза: Победа за Александър Густафсон след нокаут, технически нокаут или дисквалификация за 2,10.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.