Начало Бокс Петима българи в битка за финали на Европейското по бокс днес
0

Петима българи в битка за финали на Европейското по бокс днес

Петима българи в битка за финали на Европейското по бокс днес
0

Петима българи ще се включат днес в битка за място на финалите на Европейското първенство по бокс за младежи и девойки в зала „София“ в столицата. Те ще се качат на ринга в следобедната сесия, която започва от 14:00 часа.

В трети мач от програмата на ринг А Тони Илиев (60 кг) ще боксира със Стефанос Ойконому (Гърция). В пети двубой от сесията Кирил Борисов (+92 кг) ще се изправи срещу молдовеца Николай Бурдиуя, а мач №9 от списъка Румяна Александрова (57 кг) ще срещне Лаура Яковлева (Латвия).

April 18, 2022, София: Европейско първенство за младежи и девойки /ден V елиминации/ в зала София, Monday (Photo by БФБокс/Стартфото Bulgarian Boxing Federation/startphoto.bg 2022)

Програмата на ринг Б ще бъде открита с участието на Любослав Методиев (54 кг). Той ще срещне в първи мач Петар Арсовски (Северна Македония). В седма среща от списъка Георги Стоянов (86 кг) ще преследва финал срещу турчина Огюджан Тюрк.

Двубоите може да проследите на Youtube канала на EUBC. Желаещите на гледат на живо могат да го направят в зала „София“, като входът е свободен.

April 18, 2022, : Европейско първенство за младежи и девойки /ден V елиминации/ в , Monday (Photo by БФБокс/Стартфото Bulgarian Boxing Federation/startphoto.bg 2022)