Начало ММА Братята Пол с шанс да подпишат с Белатор (ВИДЕО)

Братята Пол с шанс да подпишат с Белатор (ВИДЕО)

Братята Пол с шанс да подпишат с Белатор (ВИДЕО)
0

Джейк и Логан Пол може да се окажат в съвсем скоро време с професионални договори в една от най-известните ММА вериги в света – „Белатор“. Това стана ясно в интервю на президента на компанията – Скот Кокър за YouTube – канала на медията „TMZSports“.

„Аз съм впечатлен от тях и от израстването им през последните две години. Те са млади, те се учат да стават все по-добри и по-добри. Имахме разговори с Джек и Пол. Диалогът продължава. Ако те са сериозни в намеренията си, тогава са добре дошли при нас“, бяха част от думите на Кокър по адрес на двамата братя.

Ето още какво сподели той пред медията:

Двамата ютюбъри се изявяват в бокса от 2018 година насам като направиха няколко срещи с известни състезатели от този спорт, както и от ММА.

Логън Пол на два пъти загуби с раздвоено решение от друг ютюбър – KSI, а през юни 2020 година се качи на ринга срещу един от най-великите боксьори – Флойд Мейуедър. Срещата приключи с явно превъзходство от страна на Мейуедър, но понеже беше демонстративна – победител не беше излъчен.

Джейк Пол, от своя страна, стартира с нокаут в бокса над друг ютюбър – Деджи Олатунди. Последва нов успех с нокаут над негов колега от онлайн платформата за видео и музика, а в третия си двубой, Джейк нокаутира баскетболиста Нейт Робинсън. От 2020 година насам той се среща на ринга само с ММА бойци. Джейк надделя първо над Бен Аскрен с изненадващ нокаут още в средата на стартовия рунд. Последва и успех с раздвоено решение над Тайрън Уудли, а в реванша, състоял се в края на 2021 година, по-малкият от братята Пол разби с нокаут бившата звезда на UFC.

Припомняме, че още преди година Скот Кокър покани единият от братята Пол – Логън да стане част от „Белатор“, но до договор тогава така и не се стигна. Ще видим ли сега двамата братя с подписи във втората най-известна американска ММА компания в света, предстои да разберем.