Начало ММА Президентът на Белатор се намеси в конфликта на Джон Джоунс с UFC
0

Президентът на Белатор се намеси в конфликта на Джон Джоунс с UFC

Президентът на Белатор се намеси в конфликта на Джон Джоунс с UFC
0

Шефът на „Белатор“ Скот Кокър изрази мнението си за конфликта между Джон Джоунс и UFC, където поради финансови разногласия не може да постигне съгласие за битката на най-добрия боец ​​в света срещу Франсис Нгану.

Това е интересна тема, защото понякога се сблъскваме и с това – бойците са недоволни от условията си, искат да ревизират договора, но това не се различава от другите спортове“, каза ръководителят на организацията.

Случва се във футбола, бокса, това се случва през цялото време, дори във филмовата индустрия. Има определен талант и продуцент. Между тях винаги се получава триене. Спортистите винаги мислят, че заслужават повече и не знам цялата ситуация, но това е често срещана практика в спорта и това се случва през цялото време. Това е между Джон Джоунс и UFC, защото той не е боец ​​на „Белатор“„, добави Кокър.

Джон Джоунс обяви колко пари иска за най-великата битка

Джон Джоунс беше обявен за официален претендент за титлата на UFC в тежка категория, но след като Франсис Нгану нокаутира Стипе Миочич и стана новият шампион в дивизията. Бившият първенец на UFC в полутежка категория обяви, че все още няма финансови споразумения с организацията на битката.