Начало Киокушин Отложиха Световното първенство по киокушин на KWU

Отложиха Световното първенство по киокушин на KWU

Отложиха Световното първенство по киокушин на KWU
0

Петото Световно първенство на Световния киокушин съюз (KWU) е отложено за 2022 година. Новината съобщи генералният секретар на организацията Александр Пичкунов.

„Скъпи приятели, вече повече от една година сме принудени да се приспособим към пандемичната ситуация“, Пичкунов сподели в отворено писмо.

„Много национални, международни турнири и семинари бяха отложени. Сигурен съм, че ще успеем да издържим още малко! За съжаление, към момента все още не сме успели да победим коронавируса. Той все още рефлектира върху начина ни на живот.“

Milen Lesemann

„В тази връзка трябва да съобщя, че Световното първенство на KWU за мъже и жени във всички категории трябва да бъде отложено за 2022 година“, съобщава руснакът.

„Скъпи атлети, треньори, съдии – благодаря ви, че не се предават. Продължавайте да тренират и да учите своите възпитаници. Опитвайте да организирате лагери, семинари и състезания на нужното ниво, както и да рекламират киокушин. Надявам се скоро да се завърнем към обичайния си живот“, завърши Пичкунов.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.